Sommerskolen

Sommerskolen er et aktivitetstilbud for barn og unge i sommerferie. 

Sommerskolen i 2024 gjennomføres i regi av Kristiansund kommune i samarbeid med frivilligheten, kunst- og kulturaktører i Kristiansund.

Programm for sommerskolen 2024 i Kristiansund (PDF, 5 MB)

Velkommen til sommerskolen 2024

Sommerskolen er for deg mellom 5-20 år.

Sommerskolen er et aktivitetstilbud for alle barn og unge i Kristiansund. Her skal alle føle seg velkommen og som en del av gjengen i de aktivitetene man deltar på.

Noen av aktivitetene er organisert av frivillige lag og organisasjoner, mens andre aktiviteter er igangsatt av Kristiansund kommune. Hver aktivitet har en kontaktperson for påmelding og beskjeder. Har dere fått bekreftet plass på en aktivitet og noe kommer i veien - vennligst gi beskjed til kontaktperson for den aktuelle aktiviteten.

Husk å sende med mat og drikke hver dag når barna deltar i Sommerskolen.

Påmelding

Noen av aktivitetene har en påmeldingsavgift, og dette passer ikke lommeboken for riktig alle. I så tilfelle, ta kontakt med arrangøren av kurset angående dette, da flere har midler tilgjengelige for å tilby rimeligere eller gratis plass. Vi håper tilbudene faller i smak og bidrar til å skape gode minner for sommeren 2024!

God sommer fra oss i Kristiansund kommune!

Barn går på stylter under friluftsskole på Viken gard - Klikk for stort bildeFriluftsskole på Viken gard. Friluftsrådet Nordmøre og Romsdal