Test

Test

Delvis stengt vei

Kommunal vei (Kv6550) Marstrandsgate vil fra i dag 27. februar klokken 13.00 bli delvis stengt. 

Foreslå navn på den nye barneskolen i Kristiansund

Bystyret i Kristiansund har vedtatt bygging av ny barneskole for Dalabrekka og Goma. Skolen vil ha inntil 400 elever og vil være den største barneskolen i Kristiansund. Den er lokalisert på Goma. Bygginga av den nye skolen er i gang, og vil bli ferdig til innflytting  høsten 2025. Vi ønsker nå å få inn forslag til navn på den nye skolen. Forslag må sendes innen 10.03.24, via skjemaet i denne artikkelen.

Åpen dag

Kristiansund kulturskole inviterer til en åpen dag ved Atlanten ungdoms- og kulturskole, alle som er interessert er velkommen. 

Ana Marias vei mot fagbrev

Fagbrev på jobb har i mange år hjulpet mange med å få en utdanning innen helsearbeid mens de er ute i arbeid. Denne artikkelen er om en tidligere søker og det hun opplevde under opplegget.

Informasjon om Tilskuddsportalen

Har din organisasjon behov for penger?  Ta turen til kantinen på rådhuset tirsdag 27. februar fra klokken 19.00 -20.00. Da vil du få informasjon om hvordan du kan søke om tilskudd i Tilskuddsportalen.

Informasjonsmøte - Folkefest i Folkeparken

Da er vi i gang igjen! Er din organisasjon klar for Folkefest i Folkeparken? Vi inviterer til informasjonsmøte 27. februar i kantinen på Rådhuset.

Nordlandet Grand Prix ble avholdt 15. februar 2024

Torsdag 15. februar var det duket for en kveld med storslått sang og dans på Nordlandet ungdomsskole, når Nordlandet Grand Prix ble avholdt. 

Veien mot fagbrev

Elisabeth Borud Kjønnø fra Kristiansund har gjort en bemerkelsesverdig karriereendring fra kontorarbeid til helsefagarbeider. Etter 34 år i kontormiljøet, tok hun det dristige steget for å forfølge sin interesse for helsefag.

Planlegging av 17.mai-feiring

Planleggingen av feiringen av nasjonaldagen i 2024 i Kristiansund har startet. Ønsker du å bidra har vi informasjon til deg i denne artikkelen.