Kulturminner Kristiansund 2021-2027

Temaplan for kulturminner er nå ferdig produsert og vedtatt politisk. Du finner den her.

Helikoptertransport på Kvernberget

Det vil være transport av stein med helikopter mandag og tirsdag denne uken.

Liridon Kalludra lærte vekk triks på Allanengen skole

Allanengen skole hadde denne uken besøk av fotballspiller Liridon Kalludra fra Kristiansund ballklubb, KBK for de innvidde.

Kristiansund kommunes ukentlige koronaoppdatering

Enn så lenge har vi ukentlige oppdateringer på situasjonen i forbindelse med korona

Arbeid med å lage steinhellesti opp til Kvernberget er i gang

Det starter nå arbeid med å legge steiner som skal bli til en trapp kombinert sti opp til Kvernberget.

SMS i forbindelse med influensavaksine

I morgen onsdag 20.oktober vil det gå ut en SMS til innbyggere i Kristiansund som oppfordres til å ta influensavaksine. Dette gjelder de over 65, de med kroniske sykdommer og helsepersonell.

Invitasjon til kaffedate med Bo og habilitering 28.oktober

Bo og habilitering inviterer næringslivet, idrettslag og organisasjoner til kaffedate 28.okotber kl.13.00

Ukentlig koronaoppdatering fra Kristiansund kommune

5 nye smittetilfeller siste uke. Det dreier seg hovedsakelig om innenlands smitte etter reising. I denne fasen av pandemien går vi over til ukentlig oppdatering på smittede.

Åpen dag på kulturskolen lørdag 23. oktober!

Velkommen til kulturskolen lørdag 23. oktober kl. 12-14. Her kan du prøve ulike instrumenter, være med på åpne gruppetimer og møte lærerne våre. Kulturskolen holder til på Atlanten ungdoms- og kulturskole, Dalabergan 3.  www.kristiansundkulturskole.no

Koronavaksine dose 3 til alle over 65 år i Kristiansund

FHI har bestemt at alle over 65 år skal få tilbud om dose 3 som en oppfriskingsvaksine. Bakgrunnen for dette er at beskyttelsen som vaksinen gir avtar etter som tiden går.