I dag åpner valglokalene for kommune- og fylkestingsvalget 2019. I Kristiansund åpner lokalene søndag klokken 16.00 og holder åpent fram til 20.00. Mandag åpnes lokalene 09.00 og holdes åpne fram til 20.00.

Kristiansund kommune og fylket, gjennom Prosjektet «Byen som regional motor» rehabiliterer øvre Vågen. Entreprenør er Alvheim Maskinstasjon AS

Vi har tatt sommerens siste badevannsprøver rundt Kristiansund og utførte den årlige vurderingen av resultatene. Vannet blir testet for e.coli og intestinale enterokokker.

I forbindelse med vann- og avløpsprosjektet på Innlandet så vil det bli stengt for trafikk på to plasser i Wessels gate fra uke 33 og til starten av oktober

Nå kan du endelig sjekke badetemperaturen på utvalgte badeplasser i Kristiansund!

Dette er et eksperiment utført i samarbeid med NEAS og Infotiles. Badetemperatursensorene sender data via sensornettverket.
Eksperimentet ble klart 22.07.19 og feil kan forekomme.

Temperaturen oppdateres en gang i timen.

Vi håper alle får en fin sommer med masse bading!

Postlisten gir en oversikt over kommunens inn- og utgående korrespondanse, samt interne notat.

I forbindelse med overgang til ny sak-og arkivløsning, vil dette medføre forsinkelser i publisering av offentlig journal.

Her finner du saksframlegget til rådmannen i Spareprosjekt 2020-2022, inkludert vedlegg.

Det går mot en tradisjonell 17. mai i Kristiansund. Akkurat nå ser det til og med ut til at været er med oss.