United Cities Internship Program startet denne uken

Mandag denne uken startet ni forventningsfulle unge mennesker på United Cities Internship Program. Ordfører, fylkesvaraordfører, kommunedirektør, sponsorer sammen med faglige ressurser og andre inviterte deltok på den offisielle åpningen av programmet mandag formiddag.      

Regjeringen løfter kor, korps, teater og det frivillige kulturlivet

– Nå skal regjeringen utvikle en konkret strategi der rammene for kulturfrivilligheten skal gjennomgås. Å sikre muligheten for deltakelse er en av regjeringens viktigste kulturpolitiske mål.  

Pårørendedagen er idag

22.september er pårørendedagen.  

Prosjektet "Nature in your face" bidrar snart til utstilling i Kristiansund

Kristiansund kommune ved Dale barneskole, lokale bedrifter og NTNU samarbeider om å skape utstillingen som finner sted i slutten av oktober. Her setter vi fokus på hva som skjer med all plasten vi omgir oss med i hverdagen.      

Markering av den internasjonale eldredagen

Den internasjonale eldredagen markeres i Kristiansund med to arrangementer lørdag 1.oktober  

Oppstart av Internship-program med to gode sponsorer på plass

Mandag morgen starter 9 Interns i Kristiansund ved vårt nye Internship-program. Og vi er så heldige at SpareBank1 Nordmøre og NEAS går inn som hovedsamarbeidspartnere for Internship-programmet for bærekraftig utvikling på Campus Kristiansund allerede fra oppstarten.  

Olga Algayerova fra UNECE besøkte Ålesund i august

FNs "Under Secretary General og Executive Secretary of The United Nations Economic Commission for Europe (UNECE)", Olga Algayerova besøkte Ålesund i midten av august 2022.      

Mange deltok på Energidagen i dag

Kristiansund kommune ved Olje og energiutvalget, Norsk Petroleumsforening Møre og Romsdal og Petropolen inviterte i dag til Energidagen 2022.  

Samling for Frisklivssentralene i Møre og Romsdal

Denne uken er det samling for alle frisklivssentralene i Møre og Romsdal her i Kristiansund. Friskliv og Mestring i Kristiansund kommune er arrangør.  

Velkommen til Møteplassen i høst

Møteplassen er et sted for sosialt samvær og en flott plass for å komme seg ut, og passer for hjemmeboende eldre og deres ektefelle, pårørende, aktivitetsvenner eller andre ledsagere. Her blir det servert kaffe med nåko attåt, bingo og andre aktiviteter.