Vi tester automatisk teksting på sendingene fra Bystyret

Fra og med bystyresendingen 26. januar så tester vi automatisk teksting av bystyre-sendingene.  

Kommunale tjenester inn i DMS Kristiansund

I dag vedtok Bystyret, enstemmig, at det er 8 kommunale tjenester som skal inn i DMS Kristiansund. Dette er tjenester som kommer sammen med tjenester fra Helse Møre og Romsdal inn i bygget i Hermann Døhlens vei 1.

Kristiansund kommune - en attraktiv og nyskapende arbeidsgiver - vedtatt i Bystyret i dag

Ny arbeidsgiverstrategi "Kristiansund kommune - en attraktiv og nyskapende arbeidsgiver" ble enstemmig vedtatt i Bystyret i dag. Dette er en viktig plan for fremtiden, som også inkluderer tidligere arbeidsgiverpolitikk, lønnspolitisk plan og overordnet kompetanseutviklingsplan.  

Rydd kysten vår, bli med i Kystlotteriet.

Mange har allerede vært med å ryddet søppel langs kysten på Karihola og Sommerro. Det er fortsatt gode muligheter til å bli med på ryddingen og Kystlotteriet. Nytt nå er at registrering av lodd gjøres digitalt av deltagerne selv.

Kontaktpunkt om du skulle ha behov for noen å snakke med

I forbindelse med hendelsen i helgen har vi samlet litt informasjon om hvordan du kan få komme i kontakt med ulike tjenester, dersom du skulle ønske det.  

Utdeling av medalje til Jan Erling Kanck

Forrige uke fikk veteran Jan Erling Kanck tildelt medalje for sin innsats i UNIFIL (United Nations Interim Force in Lebanon)   

Kristiansund og Averøy psykososiale kristeteam åpner Grand hotel kl 1200

I forbindelse med den tragiske hendelsen på Averøya i helgen, åpner Kristiansund og Averøy psykososiale kriseteam, Grand Hotel, for alle berørte fra kl 1200 i dag mandag 23.januar  

Ny søknadsrunde om strømstøtte for organisasjoner

Lotteri- og stiftelsestilsynet har åpnet for ny søknadsrunde om strømstøtte. Frist for å søke er 15.februar   

Omsundveien stenges

I forbindelse med rassikring av en bergvegg vil Omsundveien være stengt for gjennomkjøring fra torsdag 19.januar klokken 0900.  

Endelig har hjemmehjelpene tjenestebiler

Det er nå slik at de som jobber som hjemmehjelp endelig kan bruke egne tjenestebiler. Fra 1.januar i år har de fått til dette.