Arbeid med ny gangvei fra ABC veien på Dale til Riskeveien på Draget

Anleggsarbeid starter denne uken for å etablere ny gangvei på Dale.  

Offentlige tilfluktsrom i Kristiansund kommune

I Kristiansund har vi ulike tilfluktsrom. Vi har de som er private og de som er offentlige. Her forklarer vi forskjellen.  

40 nasjonaliteter har tilhørighet til Allanengen skole dette skoleåret

Allanengen skole er en sentrumsskole i Kristiansund kommune. I alle år har det vært mange ulike nasjonaliteter på denne skolen.  

Øvelse, øvelse, øvelse

I dag har beredskapsledelsen i Kristiansund hatt øvelse. Det er Statsforvalteren som har initiert denne øvelsen og alle kommuner i fylket er invitert til å gjennomføre øvelsen denne uken.  

Læring, deltakelse på konferanser og utvikling av våre felles tjenester

Vi som jobber i kommunen deltar ved ulike konferanser, seminarer, utstillinger gjennom året, både for å hente kunnskap og læring samt å bidra til at andre kan lære fra oss.  Forrige uke var en liten delegasjon fra Møre og Romsdal og deltok på Smart City Expo World Congress. Vi som deltok er fra Kristiansund, Molde og Ålesund kommuner, Molde Bærekraftshub og Møre og Romsdal fylkeskommune.  

Gravearbeid i Skolegata

Nettselskapet Mellom AS skal bygge om strømnettet i området rundt det nye kulturhuset Normoria.

19. november er verdens toalettdag

Det er snart juletider og mange forbinder julen med god mat. Dessverre reflekteres dette i mengden matrester og fett i avløpssystemene. Mange kan fjellvettreglene, men kan du dovettreglene?  

Omvisning på Kristiansund brannstasjon sammen med Kreftforeningen

Tirsdag 15. november var Kreftforeningen i Kristiansund og fikk en omvisning på brannstasjonen sammen med kommunedirektør Arne Ingebrigtsen, varaordfører Berit Frey og leder i Hovedutvalg for miljø, samferdsel og tekniske tjenester Nora Korsnes Wårle.   

Kulturtanken sin årskonferanse holdes i Kulturfabrikken

Kulturtanken sin årskonferanse for 2022 foregår i Kristiansund. Konferansen startet klokken 16:00 den 10. november på Kulturfabrikken og fortsetter der til og med 11. november. Deler av programmet strømmes direkte.  

Mange går tur i Kristiansund

Stikk UT! har publisert sin oversikt over turgleden i kommunene de har turer, og Kristiansundere er glade i tur.