Markering av 8. mai i Kristiansund

Du finner programmet for Veteran- og frigjøringsdagen 8. mai 2023 i Kristiansund kommune her.  Alle er hjertelig velkommen til å delta i hele programmet denne dagen.  

Studiedag for kommunale lærlinger

Våre kommunale lærlinger hadde denne uken en studiedag der de fikk både fag og sosiale aktiviteter.  

Stikk UT! 20223

Mandag 1.mai starter ny sesong med Stikk UT! Det er i alt 521 turmål å velge i.  

Mange ønsker å medvirke, men få vet hvordan

Kristiansund kommune gjennomførte i april en undersøkelse for å finne ut hva byens innbyggere vet om hvordan de kan påvirke de politiske prosessene som styrer byen. Undersøkelsen mottok 3210 svar. Den viser at mange vet at de kan påvirke men få vet hvordan.  

Konkurransen for bygging av ny skole på Goma er lyst ut på anbud.

Konkurransen for bygging av den nye skolen på Goma i Kristiansund er lyst ut på anbud som totalentreprise. Frist for å levere tilbud er satt til 23. juni 23.  

Bli med på "Sykle til jobben 2023"!

Gratis deltakelse for deg som holder til i Kristiansund kommune. Prosjektet støttes og finansieres slik at alle innbyggere i vår kommune og de som jobber i kommunen får gratis adgang til å delta i sykle til jobben-kampanjen.    

Utbrudd av fugleinfluensa i Vanndamman

Fugleinfluensa er påvist hos tamfugl i Vanndamman i Kristiansund  

Siste fase  med intensivt gravearbeid på Bergan

Fra og med onsdag denne uken går vi nå over i siste fase med intensivt gravearbeid på Bergan, i den anledning vil det graves her  merket rødt i kartet i tillegg til det som graves fra før.

Ny rektor ved Rensvik skole

Marit Risan er nå tilsatt som ny rektor ved Rensvik skole.  

KNN kartlegger hvilken kompetanse bedriftene på Nordmøre trenger.

Kristiansund og Nordmøre Næringsforum (KNN) spør: Hvilken kompetanse trenger din bedrift? Hvor mange hoder trengs det på Nordmøre og hvilken kompetanse bør de ha? For å finne ut dette arrangerer de arrangementer i alle nordmørskommunene bortsett fra Sunndal, som allerede har gjort denne kartleggingen.