Atlanten idrettspark søker vikar/tilkallingsvikarer

Atlanten idrettspark søker tilkallingsvikarer for sommeren/skoleåret 2021-2022, i badet, resepsjonen og kafeen. Er du eller noen du kjenner vår nye kollega?

Sommerskolen 2021

Barn og unge kan glede seg til sommeren i Kristiansund. Glem ferieturen, i år er det på Sommerskolen det skjer! Påmeldingen åpner 1. juni. Mer informasjon om innhold kommer.

Årsmøte i Kristiansund idrettsråd 2021

Årsmøte 2021 for Kristiansunds idrettsråd avholdes 24. juni, klokken 18:00. Grunnet smittevernhensyn avholdes møtet digitalt. Klikk her for å bli med på møtet

Fra juli 2021 er det forbudt en rekke engangsplastprodukter i Norge og EU

Den norske regjeringen støtter engangsplastdirektivet / SUP-direktivet fra EU som vi tre i kraft den 03.07.2021. Direktivet handler om reduksjon av miljøkonsekvensene av enkelte plastprodukter og har som formål å redusere plastforsøpling, bidra til sirkulærøkonomi og fremme vekst og innovasjon.

The Art of Nursing og Den internasjonale sykepleierdagen

12. mai er det den internasjonale sykepleierdagen. I den forbindelse har Piece by Piece og Norsk Sykepleierforbund gitt Kristiansund verket Horizon i gave.

Markering av frigjørings- og veterandagen 8. mai 2021

Frigjøringsdagen og den nasjonale veterandagen markeres over hele landet 8. mai hvert år. På denne viktige merkedagen minnes vi dem som har gitt sitt liv for vår frihet og vi viser vår støtte og anerkjennelse til alle norske kvinner og menn som har gjort og gjør en innsats for å verne om vår fred og vårt demokrati, hjemme og ute.

Beredskapssending 30.04.21

28. april startet bombingen av Kristiansund

Søndag 28. april 1940 er i utgangspunktet en vakker vårdag, vindstille med sol fra skyfri himmel. Et enslig fly dukker opp tidlig om morgenen, men snur etter en runde over byen uten å foreta seg noe. Så bryter helvete løs.

Kommunen har mottatt midler til oppgradering av statlig sikrede friluftsområder

Kristiansund kommune v/kulturenheten og kommunalteknikk har søkt og fått tildelt midler fra Miljødirektoratet til tiltak i statlige sikrede områder for 2021.

Kortreist påsketur med kulturtilsnitt

I kommunen vår har vi mange kulturminner og kulturmiljøer som kan være fine rekreasjons- og turmål i disse tider. Et kortreist turtips er kombinasjonen Rastarkalv, Frei kirke, Frei bedehus og Knudtzonlunden på Frei.