Ny daglig leder for Normoria - kulturhuset i Kristiansund.

OMKK Drift AS kan med glede informere om at vi i dag har inngått avtale med Asgeir Bahre Hansen om å bli daglig leder for Normoria - kulturhuset i Kristiansund. 

Workshop nytt sykehjem i Kristiansund

I dag gjennomføres det workshop i prosjektet Nytt sykehjem i Kristiansund. Det er fagmiljøer, politikere og administrasjon som skal arbeide med de to gjenværende tomteforslagene i dag.  

Pynting av juletreet på Piren

Før jul ble juletreet pyntet av elever ved Allanengen barneskole. I dag var de tilbake og så på treet en siste gang.  

Ny næringskonsulent i Kristiansund kommune

Paul Einar Storvik startet som ny næringskonsulent i Kristiansund kommune i forrige uke.  

Markedsdialog pågår i Bystyresalen i dag

Kristiansund kommune planlegger å bygge ny brannstasjon for byens brann- og redningsvesen på Goma. I den forbindelse gjennomføres det i dag et møte for å informere om gjennomføringen av denne prosessen.  

Varsling med sirener onsdag 11.januar kl 1200

Sivilforsvaret tester sirenene sine 2 ganger i året. I morgen onsdag 11.januar kl 1200 vil denne varslingen bli gjennomført også i Kristiansund.  

Stikk UT! krus/skåler for 2022

Nå er Stikk UT! krusene og skålene klare for sine nye eiere. 

Det kommunale innføringsløpet fortsetter som planlagt

Kristiansund kommune går på Helseplattformen som planlagt 4.november 2023   

Ordførerens nyttårstale 2022

I år som i fjor holder ordfører Kjell Neergaard årets nyttårstale digitalt. Her får du høre om det som har skjedd i Kristiansund gjennom året, om frivillighetens år, og hva ordføreren tenker vil skje de nærmeste årene i og med Kristiansund. 

Utlysning - Unites Cities Internship Program Kristiansund

I september 2022 startet 9 interns på United Cities Internship Program her i Kristiansund. Dette første kullet er ferdig i mai 2023, og nå søker vi etter de som skal bli kull 2 i programmet. Vi søker "Changemakers" som skal jobbe for og med bærekraftig utvikling, lokalt, regionalt, nasjonalt og internasjonalt.