Gravearbeid i Hollendergata fra 24. mai

I forbindelse med ledningsfornyelse vil det bli gjennomført gravearbeider i Hollendergata og Fosnagata, som starter 24. mai. Anleggsavdelingen skal stå for arbeidet med nye ledninger for vann, spillvann og overvann. Gaten vil etter endt graving få nytt asfaltdekke på både veien og fortau på hele strekket. Strøm legges av Mellom AS.  

Åpningen av Atlanten stadion utsettes til høsten.

Åpningen av Atlanten stadion blir utsatt til høsten 2023. Forsinkelsen er nødvendig for å ferdigstille tartandekket.  

Bli valgmedarbeider!

Vil du være med på valget til høsten? Vi søker etter serviceinnstilte valgmedarbeidere som kan betjene forhåndsstemmelokalene på Alti Futura og på Alti Storkaia i perioden 10. august til 8. september, hver dag unntatt søndag.  

Ledig sommerjobb som fisker gjennom Ungdomsfiske 2023

I sommer kan du som er mellom 15 og 25 år, som er nysgjerrig på fiskeryrket og har lyst på yrkeserfaring, søke om sommerjobb i ungdomsfiske.   Søknadsfrist 24. mai 2023.  

10 års jubileum Friskliv og mestring Kristiansund

Denne uken markerte Friskliv og mestring at det er 10 år siden oppstarten i Kristiansund kommune.  

Nytt utseende på vår hjemmeside

Kristiansund kommune lanserer i dag nytt utseende på hjemmesidene våre.  

Status for tribunebygget på Atlanten stadion

Atlanten stadion er under ferdigstillelse. Det meste av grunnarbeidene er unnagjort, og det er ventet at legging av tartandekke vil skje i løpet av de nærmeste ukene.  

Kristiansund har Norges beste drikkevann!

I dag ble Kristiansund vannverk kåret til å ha Norges beste drikkevann i klassen overflatevann.  

Italiabesøk til Kristiansund

ERASMUS+ muliggjorde at 12 skoleelever og 7 voksne (lærere og rektor) fra Taranto i Italia, kunne besøke Kristiansund i en hel uke. Her var det læring, knytte bekjentskaper som kanskje kan bli venner over landegrenser på sikt sammen med lokale opplevelser som sto på tapeten hele uken. Det å se og erfare ulike måter å gjennomføre opplæring på er av uvurderlig verdi. Og denne uken var det uteskole som var temaet for besøket.  

Heinsa barnehage fyller 50 år!

Heinsa barnehage fyller 50 år i år, og inviterer til bursdagsfest! Alle som har et hjerte for Heinsa barnehage er velkomne. Bursdagsfesten skjer den 14. juni 2023 ved Heinsa barnehage, Wessels Gate 35. Firingen vil foregå fra 15:30 – 18:30, programmet starter 16:30.