Barnehagen vår har åtte avdelinger og av disse er fire til småbarn og fire til storbarn.
Her har vi i utgangspunktet plass til 84 barn over 3 år og 56 barn under tre år, men dette kan variere fra år til år ut ifra søkermassen. Avdelingene er fleksible og kan brukes både til storbarn og småbarn og dermed kan vi endre hva de brukes til ut ifra årets behov.
Inneværende driftsår har vi gjort om til fem storbarnsavdelinger, herav en friluftsgruppe for 4-5 åringer, og tre småbarnsavdelinger. Personalgruppa vår innehar mye variert kompetanse og aldersspredning fra 20-60 år som oppleves som en styrke. Vi har en levende enhet som er i stadig utvikling og endring, og i samarbeid med hverandre, foreldre og barn arbeider vi med å skape en best mulig barnehage for små og store.
Slik jobber vi
Ytterst i Karihola har vi et fantastisk turområde, nær fjæra, skogen og marka. I tillegg til natur og uteliv, har vi fokus på språkarbeid og legger stor vekt på sosial kompetanse og barns medvirkning. Som en del av Nettverk Nordmøre er vi også med på å jobbe med ulike læringsløyper og tema for inneværende periode er læringsmiljø og inkluderende fellesskap. Barnehagen skal til enhver tid være en lærende organisasjon, som hele tiden er i utvikling. Vi opplever at vår deltakelse i læringsløypa er med på å drive oss framover i arbeidet med å skape et best mulig læringsmiljø og inkluderende fellesskap for barna i barnehagen. I Karihola barnehage skal alle barn oppleve «å høre til».
Vi har også flere sertifiserte ICDP-veiledere i personalgruppen som holder foreldreveiledningskurs jevnlig.
ICDP kan du lese mer om her.
Kommunikasjon mellom foresatte og barnehagen
- Kristiansund kommune har tatt i bruk appen «Min Barnehage» for de kommunale barnehagene.
- "Min barnehage"-appen er en enkel kommunikasjons- og formidlingskanal som skal sørge for god digital samhandling mellom hjemmet og barnehagen.
- Mer informasjon om foresatt-appen finner du her.
Foreldreråd og samarbeidsutvalg
For å sikre samarbeidet med barnas hjem, skal hver barnehage ha et foreldreråd og et samarbeidsutvalg.
Foreldrerådets arbeidsutvalg (FAU) 2023-2024
Foreldrerådet består av foreldrene til alle barna. Foreldrerådet skal fremme foreldrenes fellesinteresser og bidra til at samarbeidet mellom barnehagen og foreldregruppen skaper et godt barnehagemiljø. Foreldrerådet kan velge å ha et eget arbeidsutvalg, FAU. Det er foreldrerådet som velger hvem som skal være foreldrenes representanter i foreldrenes arbeidsutvalg (FAU).
Håvard Meek
Iselin Kjønø Olsen
Maria Amundsen
Maria S. Dønheim
Oda Sørvik
Pia Benedicte Smeby Rønninghaug
Rannveig Ingebrigsten Gaarden
Wioleta Katarzyna Hocko
Samarbeidsutvalg 2023-2024
Samarbeidsutvalget skal være et rådgivende, kontaktskapende og samordnende organ. Samarbeidsutvalget består av foreldre og ansatte i barnehagen, slik at hver gruppe er likt representert. Barnehagens eier kan delta etter eget ønske, men ikke med flere representanter enn hver av de andre gruppene. Styrer deltar som eiers representant og fungerer også som sekretær i Samarbeidsutvalget.
Medlemmer |
Eivind Hoel-Fagerheim Even E. Garshol (leder) Tommy Hammerstrøm (nestleder) Vibeke T. Nilsson |
Varamedlemmer |
Dag Sveen Jon Øvstedal Jørgen Restad Lena-Anie Aasen Hansen |
Medlemmer |
Elin Terese Fagerli Johansen Ingebjørg Stenhaug Merete Hjelmaas Thormodsen Ramona Dyrseth Sandøy |
Varamedlemmer |
Bente Stene Elisabeth Elde Aasprong Kine Sonneveld Minami Ito Evensen |
Elin Roll Elgsaas
Styrer
996 94 860
Priser
Les mer om betaling, søskenmoderasjon, redusert foreldrebetaling og gratis kjernetid
Diverse planer og dokumenter
Årsplan for Karihola barnehage 2023-2024 (PDF, 2 MB)
Mer om barnehagene i Kristiansund
Send sikker digital post
Med eDialog kan du trygt sende oss vedlegg elektronisk selv om de inneholder personsensitive opplysninger. Du må logge på med ID-porten.
Viktig: Skriv i kommentarfeltet hva og hvem saken gjelder.
Send sikker digital post til Karihola barnehage.