Det var rene festivalstemningen på Carolines Plass 5.juni! Utekonsert med Kristiansund kulturskole og UKM, og utstilling med kulturskolen og UKM på Nordic Light. Mye flott å se og høre fra dyktige elever og ungdommer. Se bildeserie her!

 

Å holde på med musikk, kunst eller teater er både viktig og morsomt i seg selv. I tillegg gir dette spennende og positive effekter på andre måter. 

 

Vi søker to nye medarbeidere - rektor og band-/gitarlærer:

Her ser vi bilder fra prosesser som kunstelevene våre jobber med for å lære forskjellige teknikker og uttrykk. 

Alle bildene er tatt av vår lærer i visuelle kunstfag, Serina Albertsen.   

Vi ønsker alle våre elever velkommen tilbake til vanlig kulturskoleundervisning fra og med mandag 25. mai. Dere har gjort en flott innsats i de 9 ukene som har gått med fjernundervisning, og nå gleder vi oss alle til å møtes igjen!  

Kristiansund kulturskole planlegger gjenåpning fra og med mandag 25. mai (uke 22). Fram til da fortsetter vi med fjernundervisning som nå. 

Kristiansund kulturskole fortsetter med fjernundervisning etter påske, fra og med tirsdag 14. april. Det er ikke klart når vi eventuelt gjenåpner skolen for vanlig undervisning.

All aktivitet på kulturskolen avlyses grunnet Koronasituasjonen.

Dette gjelder i praksis all undervisning og øvrige aktiviteter, med umiddelbar virkning. M.a.o. allerede fra og med i dag, torsdag 12. mars, og til og med torsdag 26. mars.

Evt. spørsmål kan rettes til kulturskolen på epost: kristiansund.kulturskole@kristiansund.kommune.no

Er du mellom 13 og 20 år (født tidligst i 2000 og senest i 2007) og driver med musikk, teater, dans, visuell kunst, skapende skriving, sirkus eller noe annet?

Har du en drøm som involverer hobbyen din? Da er kanskje Drømmestipendet noe for deg!

I Kristiansund kan du nå søke om å bli nominert som vår kandidat. Søknadsfristen er fredag 17. januar!

Kristiansund kommune deltar sammen med Averøy, Tingvoll, Smøla og Sunndal kommuner i Norsk kulturskoleråds nasjonale veiledningsprogram 2019-2020.