Valgresultater - Kommune- og fylkestingsvalg 2023

Valgresultat for kommunestyrevalget 2023 er klart. Det nye kommunestyret konstitueres 19. oktober.  

Kristiansund kommune spilte seg til finalen i KBK Aktivitetscup

Kristiansund kommune stilte med eget lag da KBK Aktivitetscup ble arrangert på Nordmøre stadion lørdag 9. september. Dette er en årlig turnering hvor KBKs Gatelag møter lag sammensatt av lokale bedrifter og organisasjoner, og hvor inntektene går til aktiviteter for Gatelaget gjennom året.

Energidagen 2023

Kristiansund kommune ved Olje og energiutvalget, Norsk Petroleumsforening Møre og Romsdal og Petropolen arrangerer Energidagen 2023, tidligere Oljens dag, nå torsdag 14. september 2023.   

Data migreres til Helseplattformen

Det jobbes iherdig med opplæring og forberedelser til å ta i bruk Helseplattformen. Opplæring startet vi med for et par uker siden og i disse dager jobbes det med migrering av helsedata.  

I dag telles alle forhåndsstemmer

Søndag 10.september 2023 blir alle stemmene som har kommet inn på forhåndsvalget telt. Tellingen foregår på Servicetorget i Vågeveien 4.  

Informasjonskveld om bruk av digitale tjenester

Tirsdag kveld holdt Kristiansund kommune, Sparebank 1 Nordmøre, Politiet og Tidens Krav en informasjonskveld for personer som er usikre på å bruke digitale verktøy og ønsker veiledning og hjelp. Kvelden er en del av arbeidet med å hindre digitalt utenforskap.  

Allsang på Frivilligsentralen – Når vi er sammen

Møteplassen "Når vi er sammen" har startet opp igjen etter sommerferien. Tirsdag 5. september 2023 var første samling på Frivillighetsentralen. Nytt siden sommerferien er at "Når vi er sammen" også kommer til Barmanhaugen. Det skjer tirsdag hver uke klokken 11:00–12:30, annenhver gang på Frivillighetsentralen og Barmanhaugen.

Last ned appen HelsaMi!

Kristiansund kommune skal i november begynne å bruke journalsystemet Helseplattformen. I den sammenheng er det viktig at du som innbygger laster ned appen HelsaMi!  

Stortingspresidenten besøkte Kristiansund

Tirsdag 5. september 2023 besøkte stortingspresident Masud Gharahkhani Kristiansund. I løpet av dagen har han besøkt Kristiansund videregående skole, åpnet skolevalget, besøkt frivilligheten i Kristiansund Frivillighetsentral og Campuskonferansen.  

Hvordan du kan stemme hjemme

Det er mulig å stemme hjemme i Kristiansund.