Kontraktsinngåelse for bygging av skole på Goma

I dag signerte kommunedirektør Arne Ingebrigtsen, på vegne av Kristiansund kommune, og daglig leder, Eskild Rødsand, på vegne av Betonmast Røsand AS, avtalen om å bygge den nye skolen på Goma.  

Foredrag - Slik bruker du digitale tjenester

Kristiansund kommune, SpareBank 1 Nordmøre sammen med Tidens Krav inviterer deg til foredrag dersom du ønsker å lære mer om hvordan å bruke digitale tjenester på en trygg og god måte.  

Friluftslivets uke 2023

Kommende uke markeres Friluftslivets uke. Mange ulike aktiviteter både lokalt og i resten av landet.  

Stikk UT! Festival 2023!

1.- 10. september gjentar Friluftsrådene i Møre og Romsdal og Heim suksessen fra i fjor og inviterer til markering av Friluftslivets uke med en feiring av Stikk UT! og den enorme turgleden som regjerer i fylket vårt.  Tirsdag 5.september er det feiring på Kvernberget - ta turen - sammen!  

Søker vernepleiere

Kristiansund kommune setter helse og omsorg høyt på agendaen. Vi er stolte av våre dedikerte helsearbeidere som daglig gir omsorg og støtte til våre innbyggere. Nå ser vi en økende etterspørsel etter dyktige vernepleiere som kan bidra til å styrke vår innsats innen Bo og habilitering.  

Oppstart opplæring Helseplattformen

Mandag 21. august markerte begynnelsen på en spennende fase for Kristiansund kommune, med oppstarten av opplæringen for Helseplattformen.  

Vellykket ungdomsfiske i sommer

I sommer har mange ungdommer på Nordmøre fått prøvd seg i fiskeryrket gjennom det kommunale ungdomsfiskeprosjektet. Hver kommune sine ungdommer fikk oppleve to uker fiskerliv med en erfaren fisker som mentor. Nå er årets ungdomsfiskeprosjekt avsluttet og suksessen ble markert på Knudtzonlunden fredag 18. august.  

Verdens overdosedag 31.august 2023

Velkommen til Markering av verdens overdosedag 31.august 2023. I Kristiansund finner markeringen sted ved ved Kirkelandet kirke.  

Røsslyngveien barnehage er lagt ned

Tirsdag 15. august hadde barnehagebarn og ansatte sin siste dag i Røsslyngveien barnehage. Barnehagen legges ned i forbindelse med byggingen av den nye skolen på Goma. Anledningen ble markert av ansatte og barnehagebarn, med taler og kake. 

Studentstart denne uken

Denne uken starter i underkant av 300 studenter sitt studentliv ved Høgskolen i Molde studiested Kristiansund. De ble ønsket velkommen i Kulturfabrikken av rektor, ordfører, medstudenter og faglige. Neste år starter alle studentene i det flotte nybygde Campus Kristiansund.