Last ned HelsaMi

HelsaMi er en app med flere bruksområder.  I forbindelse med vaksinering av barn og unge, letter denne appen kommunikasjonen mellom deg som forelder og skolehelsetjenesten.

Lag dine egne accessorier og "upcycle" - 8. mars på Bakgården ungdomsklubb

Bakgården ungdomsklubb arrangerer 8. mars kunstverkstedet med temaet vist i overskriften. Der blir det Smykkelaging, Cap-design og Handlenett-dekorering. Gratis påmelding, passer best for personer mellom 13 og 18 år.

Samarbeid om mobilitet

Ulike aktører setter mobilitet på agendaen i Kristiansund i forbindelse med at Campus Kristiansund skal åpne høsten 2024. Denne åpningen medfører endringer i hvordan vi innbyggerne, i og rundt Kristiansund, kommer til å bevege oss fra A til B, er aktørenes hypotese.

Levende vågen fyller 20 år i 2024

Levende vågen fyller 20 år i 2024. De er en annerledes opplæringsarena for ungdommer i Kristiansund kommune, med vekt på trivsel og mestring for elever som har behov for en pause fra, eller et alternativ til ordinær skole.

Regnskapsunderskudd i Kristiansund kommune

Kommunedirektør Arne Ingebrigtsen orienterte Formannskapet tirsdag denne uken om underskuddet i forhold til regnskapet for 2023 på drøye 22 millioner.

Delvis stengt vei

Kommunal vei (Kv6550) Marstrandsgate vil fra i dag 27. februar klokken 13.00 bli delvis stengt.

Foreslå navn på den nye barneskolen i Kristiansund

Bystyret i Kristiansund har vedtatt bygging av ny barneskole for Dalabrekka og Goma. Skolen vil ha inntil 400 elever og vil være den største barneskolen i Kristiansund. Den er lokalisert på Goma. Bygginga av den nye skolen er i gang, og vil bli ferdig til innflytting  høsten 2025. Vi ønsker nå å få inn forslag til navn på den nye skolen. Forslag må sendes innen 10.03.24, via skjemaet i denne artikkelen.

Åpen dag

Kristiansund kulturskole inviterer til en åpen dag ved Atlanten ungdoms- og kulturskole, alle som er interessert er velkommen.

Ana Marias vei mot fagbrev

Fagbrev på jobb har i mange år hjulpet mange med å få en utdanning innen helsearbeid mens de er ute i arbeid. Denne artikkelen er om en tidligere søker og det hun opplevde under opplegget.

Informasjon om Tilskuddsportalen

Har din organisasjon behov for penger?  Ta turen til kantinen på rådhuset tirsdag 27. februar fra klokken 19.00 -20.00. Da vil du få informasjon om hvordan du kan søke om tilskudd i Tilskuddsportalen.