Forskningsdagene 2023

Denne uken er det forskningsdager! Torsdag er det Eneribar på Kulturfabrikken, med foredrag og quiz fra 18:00-22:00. Lørdag fra 11:00-14:00 arrangeres det Forskningstorg på kaien i sentrum.   

Går for nullalternativet i Fosnagata

Torsdag 21. september behandlet hovedutvalg for miljø, samferdsel og tekniske tjenester reguleringsplanen for ny veiløsning i Fosnagata.  

Internship kull 2 oppstart

Denne uken startet kull 2 i United Cities Internship program opp. Dette kullet har med kandidater fra 8 nasjonaliteter og 5 kontinenter.  

Feiring av Bergan Boligfellesskap - 20 år

I forrige uke var det feiring av at Bergan Boligfellesskap var 20 år. Snitter, taler, gaver og kaker ble servert til inviterte gjester.  

Grasrotandelen deles ut: 3 115 468 kroner til organisasjoner i Kristiansund.

Grasrotandelen utbetales tre ganger hvert år: januar, mai og september og utgjør til sammen grasrotmidlene (overskuddet )fra Norsk tipping. Nå deles siste andel ut. Totalt 179 lag og foreninger i Kristiansund har motatt totalt 3 115 468 kroner fra Norsk tipping sine grasrotmidler for 2023.   

Dette er medlemmene i det nye Bystyret i Kristiansund kommune

Du finner navn og partitilhørighet på det nye Bystyret under. Listene er alfabetisk og satt opp etter den formelen som valget baserer seg på. Medlemmene til Bystyret kommer i første tabell og varamedlemmer kommer i andre tabell. Komplett kandidatkåring kan du lese her (PDF, 46 kB)

Rensvik skole setter samfunnsutfordringer på dagsorden

Rektor Marit Risan ved Rensvik skole inviterte til foreldremøte i forrige uke der tema var utfordringer som hun ser i samfunnet rundt oss. Disse utfordringene preger samfunnet som helhet og skolehverdagen både for elever, foresatte og alle som jobber i skolen.  

Allanengen skole nok en gang nominert til Dronning Sonjas skolepris

Statsforvalteren i Møre og Romsdal har nominert Allanengen skole til Dronning Sonjas skolepris for 2023.  

43 000 turer under årets Stikk UT! Festival

Stikk UT! melder i en pressemelding at det deltok 12 000 turgåere på årets Stikk UT! festival, som til sammen gikk 43 000 turer. Festivalen ble arrangert i forbindelse med friluftslivets uke, og varte i ti dager. Årets Stikk UT! - sesong er nå oppe i 800 000 registreringer.   

Valgresultater - Kommune- og fylkestingsvalg 2023

Valgresultat for kommunestyrevalget 2023 er klart. Det nye kommunestyret konstitueres 19. oktober.