Bystyret 2015-2019

Møtet begynner klokken 13 og holdes i bystyresalen. Bystyret ledes av ordføreren og har 45 folkevalgte representanter. Her er en kortversjon av sakene som skal behandles.

I forbindelse med Aqua Nor i Trondheim inviterte Kristiansund kommune og KNN til lunsjmøte. 60 spente tilhørere fikk Fishan før Rådmann Arne Ingebrigtsen åpnet møtet med å fortelle tilhørerne at Nordmørsregionen er attraktiv på mange felt.

Formannskapet oktober 2015-2

Formannskapets møte starter klokken 13.00 og holdes i møterommet på 3. etg på rådhuset. Møter i folkevalgte organ holdes for åpne dører, bortsett fra saker som er unntatt offentlighet. Her er en kortversjon av sakene som skal behandles.

Dette berører øverste del av J. P. Clausens gt. og P. Rosentræders gt. Det er totalstengt fra og med denne uken og i omlag 2 måneder.

Vannavstenging

På grunn av arbeid med ledningsnettet blir det vannavstenging i Havgapet tirsdag 15. august fra klokken 9 og et stykke ut over dagen

Det avholdes folkemøte om reguleringsplanen for Port Arthur vest onsdag 16. august kl. 18.00- 20.00 i storsalen ved Thon Hotell (Innlandet).

Valglogo 2017

Forhåndsstemmingen i Kristiansund starter 10. august og valgdagene er 10. og 11. september. Ved stemmingen leverer de fleste uendret liste, men det er også mulig å stryke kandidater eller endre på rekkefølgen.

Formannskapet oktober 2015-2

Valglogo 2017

Torsdag 10. august starter den ordinære forhåndsstemmegivningen. Forhåndsstemmegivningen i Kristiansund foregår på servicekontoret (Langveien 19).

Kristiansund og Nordmøre Næringsforum og Kristiansund kommune inviterer til lunsjmøte under Aqua Nor i Trondheim. Hensikten med møtet er å få frem regionen og mulighetene som ligger her for etablerte aktører eller potensielle aktører.

Første Forrige Neste Siste