Møre og Romsdal fylkeskommune har søkt om ny lokalitet i sjø for akvakultur av tare i Kristiansund kommune. Anlegget er planlagt brukt til testdyrking og undervisning. Arealet (70 da) ligger ved Klovningen sør for Inngripan. Midtpunkt for lokalitet Klovningen er oppgitt til : N 63° 10,944 Ø7° 39,198 WGS84. Søknaden er lagt ut til offentlig høring i perioden 3.12.-31.12.2018.

Her er søknadsdokumentene

Har du noen gang tenkt på at det smilet du gir til en annen, kan være det eneste smilet en person får i løpet av dagen?

Har du noen gang tenkt på hvor godt det er å møte noen som ser deg i øynene og sier hei?

Har du noen gang tenkt på hvordan dagen din hadde vært uten venner og familie rundt deg som du vet er glad i deg uansett hva du har oppnådd den dagen?

Rådmannens forslag til budsjett 2019 og handlingsprogram 2019-2022

Vi skal gjøre utbedringer på vannledningen i Fredriciaveien i morgen. Det gjør at vannet forsvinner en periode.

Kommunens lønns- og personalsystem blir oppgradert i tidsrommet 17. oktober fra klokken 15.00 til 18. oktober klokken 12.00.

Tirsdag 2. oktober skal vi gjøre utbedringer på vannledningen i Møst. Dette medfører at vannet blir borte en periode.

Et møtested for kreftpasienter og pårørende i Sanitetsforeningens lokaler i Hagb. Brinchmanns vei 27.

Et vannrør på Frei har røket. Dette betyr at husstander i Møst ikke har vann nå.

I ByBoksen får du informasjon om utførte og planlagte prosjekter i Kristiansund kommune. Disse får du presentert digitalt med bruk av VR-briller, sensorteknologi, 3D-printing, touch-skjermer og presentasjoner.

Vi skal gjøre utbedringer på vannledningen i Røsslyngveien i morgen, onsdag 29. august.