Statsforvalteren i Møre og Romsdal styrker båndene med kommunene

I dag tildelte statsforvalteren i Møre og Romsdal, Else-May Norderhus, en spesiell anerkjennelse for ordfører Kjell Neergaard i Kristiansund, ved å overrekke blomster som symbol på det tette samarbeidet mellom statsforvalterens kontor og kommunen. 

Fosnagata stenges 19.oktober

Kommunal vei Fosnagata (KV2950) vil fra 19. Oktober klokken 09.00 bli stengt for trafikk på strekningen som vist på vedlagt bilde.

Tre nye bedrifter i Kristiansund har fått Miljøfyrtårn sertifisering i 2023

Byggern og Smith stål Krisitansund, Würth Norge AS Kristiansund og Norges Råfiskelag avdeling Kristiansund er blitt sertifiserte Miljøfyrtårn bedrifter. Mandag 16. oktober var det overrekkelse av diplom på rådhuset.   

Bli bøssebærer til TV-aksjonen 2023 for Redd Barna

Vi trenger enda flere bøssebærere i kommunen! Årets inntekter går til Redd Barna sitt arbeid for å hjelpe barn som er rammet av krig og konflikt. Det er enda cirka 100 bøsser som vil bli med på årets viktigste søndagstur. TV-aksjonen avholdes søndag 22. oktober.

Boligeiere i Møre og Romsdal kan få gratis energisjekk av boligen sin.

Møre og Romsdal fylkeskommune vedtok i setpember at de bevilger penger slik at alle boligeiere i fylket får tilgang til energiportalen. 

Midlertidig parkering forbudt på Kirketomta

Det skal gjennomføres Oktoberfest på Kirketomta de kommende 2 helger.  

Manuell dataoverføring - Helseplattformen

For å kunne ta i bruk den nye journalløsningen i november, er det nødvendig å overføre data fra nåværende systemer, over til Helseplattformen.  

Parkering forbudt på Gassverktomta

Smølabonan skal være på Gassverktomta kommende helg. Her blir det parkering forbudt fra og med torsdag 5. oktober klokken 10 til tirsdag 10. oktober klokken 0800   

Kristiansund og omegn legevakt flytter til Løkkemyra 4.desember klokken 16

Den interkommunale legevakten for Kristiansund, Averøy, Tingvoll og Gjemnes er snart klar for åpning i nye lokaler på Løkkemyra. Åpningen skjer mandag 4.desember klokken 1600 i nye lokaler med adresse Bytesteinen 3, rett ved siden av Mellom-bygget.  Frem til flyttedato vil legevakten fortsatt være lokalisert ved Frei legesenter.  

Kvernberget opp 2023

Fredag 22.09.23 ble Kvernberget opp arrangert for 2.gang. Været var ypperlig for et fjelløp, og innsatsen var stor. Særlig blant 8.klassene var det mange som stilte på startstreken og løp til toppen.