Årets TV-aksjon går til UNICEF

TV-aksjonen 2017 går til UNICEF. Gjennom TV-aksjonen har UNICEF som mål å gi flest mulig barn i krig og konflikt en fremtid. TV-aksjonen skal gi utdanning til barn i Colombia, Mali, Syria, Pakistan og Sør-Sudan. Aksjonsdagen er 22. oktober og vi har behov for bøssebærere.

Dataopplæring for seniorer

Servicetorget og Seniornett starter opplæring om informasjonsteknologi i september.

Informasjonsbladet Kristiansund – september 2017

Kristiansund er et månedlig informasjonsblad utgitt av Kristiansund kommune. Nå har vi publisert september-nummeret 2017.

Valgtingstemmene er ferdig telt opp

Valgtingstemmene for alle de fire stemmelokalene er ferdig telt opp. Fremmøteprosent er 71,6 % i Kristiansund kommune.  Besøk valgresultat.no for å se resultater for Kristiansund kommune.

Forhåndsstemmene er ferdig telt opp

Ved stortingsvalget 2017 er det kommet i alt 4.473 ordinære forhåndsstemmer i Kristiansund kommune. Ved forrige kommunevalg (2015) var det 2.561 som forhåndsstemte. Det er en økning på ca 80 %.

Vannavstenging i området Møst, Flatøya, Yttervika tirsdag 12. september

På grunn av reparasjon av en vannlekkasje er det tirsdag 12. september vannavstenging i området fra krysset Møstveien/Buvikveien og hele strekningen ut til Brattøya/Flatøya/Amundøya + Yttervika.+ Gjengstøbukta Vannet stenges klokken 9 og arbeidet vil pågå utover formiddagen.

Kart over stemmelokalene

Bruk kartet for å få en oversikt over de fire valglokalene i Kristiansund

Idag kan du stemme!

Vi åpner våre fire valglokaler i dag søndag 10. september kl 16.00: Servicetorget/Vågeveien 4 (gml. Jonas Eriksen) Gomalandet skole Dahlehallen Freihallen Du kan også stemme mandag 11. september, som er den offisielle valgdagen.

Nordlandet ungdomsskole kåret til årets MOT-partner ungdomsskole

Under årets MOTs nasjonale ildsjelsamling torsdag 7. september i Stjørdal ble Nordlandet ungdomsskole i Kristiansund kåret til årets MOT-partner ungdomsskole. Dette i konkurranse med 232 andre skoler, og er en flott anerkjennelse til det arbeidet som ungdommene og de voksne ved skolen utfører

Ny trapp til rådhusplassen

Tirsdag 5. september starter arbeidet med ny trapp mellom Rådhusplassen og Kaibakken. Arbeidet ferdigstilles i november. Tiltaket er en del av prosjektet «Byen som regional motor» med mål om å øke og forbedre bylivet i sentrum.