Bystyret ved konstitueringen i oktober 2015

Møtet begynner klokken 13 og holdes i bystyresalen. Bystyret ledes av ordføreren og har 45 folkevalgte representanter. Her er en kortversjon av sakene som skal behandles.

Skogbrannplakat

I perioden fra 15. april til og med 15. september er det generelt bålforbud. Dette innebærer at det er forbudt å gjøre opp ild i eller i nærheten av skog og mark. Bålforbudet omfatter også engangsgrillene. Ved brudd på bålforbudet må du påregne å bli anmeldt og bøtelagt.

Det er båndtvang fra 1. april til 20. august. Det er: "Lov om hundehold" som i hovedsak regulerer når hunden skal holdes i bånd, og andre forhold omkring hundehold. Båndtvangsbestemmelsene er fastsatt i paragraf 6

Onsdag 5. april fra 13 til 15 er det tid for ny dialog-/kreftkafé i Sanitetsforeningens lokaler i H. Brinchmanns vei 27 (Myra helsestasjon). Dagens tema er informasjon om kreftforeningens forskningsstrategi.

Årets turbokommune 2017

Møre og Romsdal musikkråd/UKM Møre og Romsdal har valgt Kristiansund/Averøy som årets Turbokommune for 2017. Prisen deles ut på vegne av UKM-Norge og blir overlevert under fylkesmønstringen som arrangeres i Midsund fra fredag 31. mars til søndag 2. april.

Torsdag 30. mars klokken 19. er det nytt møte i Petropolen på Thon Hotell Kristiansund. Kveldens tema er svært interessante for Kristiansund. «Maria» under utbygging, «Njord» og «Bauge» leverer PUD; «Dvalin» har godkjent PUD; «Trestakk» har PUD inne til godkjenning; «Pil & Bue» leverer PUD i 2017. Petropolen er åpen for alle.

Sommertiden i Norge starter hvert år natt til siste søndag i mars. Da skal klokkene stilles én time frem. Flere land har innført dette for å utnytte de lyse delene av døgnet. .

Nordiske flagg på Piren

Etter oppfordring fra foreningen Norden så flagger vi hvert år med nordiske flagg på Piren den 23. mars på ”Nordens grunnlovsdag”.

Bystyret ved konstitueringen i oktober 2015

Møtet begynner klokken 13 og holdes i bystyresalen. Bystyret ledes av ordføreren og har 45 folkevalgte representanter. Her er en kortversjon av sakene som skal behandles.

På grunn av arbeid med ledningsnettet blir det vannavstenging tirsdag 21. mars fra kl. 09.00 og et stykke utover dagen for abonnenter i deler av Fr. Nansens gate.