Kommunens årsrapport for 2016

Kommunens årsrapport for 2016 ble publisert fredag 2. juni i fulldigital utgave. Årsrapporten er et produkt av stor innsats fra enheter og ansatte i hele organisasjonen, og rådmannen mener at den på en grundig måte oppsummerer aktiviteten i året som har gått, og kommenterer måloppnåelse og avvik i forhold til det budsjett bystyret vedtok for 2016.

Kortversjon av saksdokumentene til formannskapets møte tirsdag 6. juni

Formannskapets møte starter klokken 14.00 og holdes i Smia fiskerestaurant i Vågen. Fra klokken 12 er det befaring i kulturfabrikken (tidl forfabrikken) på gassverktomta. Møter i folkevalgte organ holdes for åpne dører, bortsett fra saker som er unntatt offentlighet. Her er en kortversjon av sakene som skal behandles.

Kortversjon av saksdokumentene til bystyrets møte tirsdag 9. mai

Møtet begynner klokken 13 og holdes i bystyresalen. Bystyret ledes av ordføreren og har 45 folkevalgte representanter. Her er en kortversjon av sakene som skal behandles.

Bålforbud 15. april til 15. september

I perioden fra 15. april til og med 15. september er det generelt bålforbud. Dette innebærer at det er forbudt å gjøre opp ild i eller i nærheten av skog og mark. Bålforbudet omfatter også engangsgrillene. Ved brudd på bålforbudet må du påregne å bli anmeldt og bøtelagt.

Båndtvangstid i Kristiansund 1. april til 20. august

Det er båndtvang fra 1. april til 20. august. Det er: "Lov om hundehold" som i hovedsak regulerer når hunden skal holdes i bånd, og andre forhold omkring hundehold. Båndtvangsbestemmelsene er fastsatt i paragraf 6

Dialog-/kreftkafé onsdag 5. april

Onsdag 5. april fra 13 til 15 er det tid for ny dialog-/kreftkafé i Sanitetsforeningens lokaler i H. Brinchmanns vei 27 (Myra helsestasjon). Dagens tema er informasjon om kreftforeningens forskningsstrategi.

Kristiansund/Averøy = årets turbokommune i UKM

Møre og Romsdal musikkråd/UKM Møre og Romsdal har valgt Kristiansund/Averøy som årets Turbokommune for 2017. Prisen deles ut på vegne av UKM-Norge og blir overlevert under fylkesmønstringen som arrangeres i Midsund fra fredag 31. mars til søndag 2. april.

Svært interessante tema i Petropolen torsdag 30. mars

Torsdag 30. mars klokken 19. er det nytt møte i Petropolen på Thon Hotell Kristiansund. Kveldens tema er svært interessante for Kristiansund. «Maria» under utbygging, «Njord» og «Bauge» leverer PUD; «Dvalin» har godkjent PUD; «Trestakk» har PUD inne til godkjenning; «Pil & Bue» leverer PUD i 2017. Petropolen er åpen for alle.

Still klokka en time frem natt til søndag 26. mars. Da er det sommertid

Sommertiden i Norge starter hvert år natt til siste søndag i mars. Da skal klokkene stilles én time frem. Flere land har innført dette for å utnytte de lyse delene av døgnet. .

Nordiske flagg på Piren på "Nordens dag"

Etter oppfordring fra foreningen Norden så flagger vi hvert år med nordiske flagg på Piren den 23. mars på ”Nordens grunnlovsdag” .