Vi skal gjøre utbedringer på vannledningen i Røsslyngveien i morgen, onsdag 29. august.

Fra mandag 3. september må vi legge om trafikk på Innlandet. Dette i forbindelse med legging av nye avløpsledninger til Hagelin renseanlegg.

Og dersom været er med oss, kan vi kanskje få en dukkert eller to før sesongen er helt over...

I morgen, torsdag 23. august, vil skal vi jobbe med vannledningen i Ivar Aasens gate på Kirkelandet.

Gjenbrukshallen er stengt onsdag 22.08. Vanlig åpningstid fra og med torsdag.

Tradisjonen tro inviterer Nordmørskommuner og KNN (Kristiansund og Nordmøre Næringsforum) til bransjetreff i forbindelse med fiskerimessen Nor Fishing.

Nordmørskvelden  onsdag 22. august er en hyggelig tradisjonen hvor næringslivet møtes og lokale politikere får innblikk i hva som rører seg og hva som opptar aktørene.

Rammen er god mat og god underholdning: Øivind Elgenes - Elg -  kommer og arrangementet har egen kaptein som skal styre skuta den kvelden!

Dette kan du ikke gå glipp av.  Påmelding via KNN  - dette arrangementet har en egenandel.

Nordmøre midt i mulighetene, torsdag 23. august er et miniseminar om alle mulighetene vi besitter i vår region. Dette arrangementet er gratis, men påmelding via KNN i forkant, da det vil bli enkel servering.

VELKOMMEN!

Vi gjør utbedringer på vannledningen i Kvennberggata i dag. Dette medfører at vannet er borte enkelte plasser på Nordlandet.

Tirsdag ble det tatt en badevannsprøve ved Grip indre havn, som er den meste brukte badeplassen

Feiebilen har svært savnet fra bybildet en periode. I neste uke er den tilbake og skal feie det som gjenstår.

Søndag 22. juli klokken 14.00 blir det minnemarkering ved monumentet i Vanndamman. Det er syv år siden terroren rammet oss.