Sammenhengende skiløype på hele Freiøya

1. desember 2021 var en merkedag for skiinteresserte i Kristiansund og på Frei. 

Kunst og kultur setter farge på livene til barn og unge. Hvordan kan DKS og andre offentlige kunst- og kulturtilbud treffe dem enda bedre og tilby mer relevant innhold? 

Hvordan skal vi møte konkurransen om oppmerksomheten fra de digitale kommersielle tilbudene de flokker seg rundt? Og hvordan kan vi i enda større grad bidra til at kunst- og kulturtilbudet til barn og unge er preget av medvirkning, bærekraft og mangfold?

Møre og Romsdal musikkråd inviterer alle musikklag, grupper, kor, korps og band til informasjonsmøte om etablering av lokale musikkråd i kommunene Kristiansund, Averøy, Smøla, Aure og Hustadvika.

Bilder av forskjellige kulturminner i Kristiansund kommune

Temaplan for kulturminner er nå ferdig produsert og vedtatt politisk. Du finner den her. 

Bilde av Dalen gård og Dalabergan

I forbindelse med friluftslivets uke lanserer Kulturenheten i Kristiansund nye lavterskel kulTur/Moroturer i Kristiansund!

Nå er vi rett rundt hjørnet for at Fritidskortet lanseres! 

Fra fredag 03.09.21 vil det være mulig for alle barn i alderen 6-18 år å betale med fritidskortet for deltakelse i organiserte fritidsaktiviteter!   

Bilde som sier Smile

Kristiansund er i finalen om å bli Norges kulturkommune 2021!

Gardemusikken

Onsdag 11. august får ytre Nordmøre besøk av HMK Gardes 3. kompani. Først går turen til Averøya (Atlanterhavsveien) og deretter til Kristiansund (Arena Nordvest). 

   

 

Vil du si din mening? Er du nysgjerrig på politikk? Er du mellom 13-20 år? Da er det kanskje akkurat deg ungdomsrådet leter etter!

Meld din interesse om å bli med i ungdomsrådet her.

Hestmanden på vei til Vågekaia (29.07.21)

Kristiansund har fått besøk av D/S Hestmanden - Norsk krigsseilermuseum, som ligger ved Vågekaia nå. Om bord finnes utstillinger om krigsseilernes innsats og om hvordan de bodde om bord, film om opplevelsene de hadde under krigen og foredragsfasiliteter – i tillegg til at det vernede skipet i seg selv er en attraksjon og en viktig del av formidlingen.