Bilde av Asgeir Bahre Hansen

OMKK Drift AS kan med glede informere om at vi i dag har inngått avtale med Asgeir Bahre Hansen om å bli daglig leder for Normoria - kulturhuset i Kristiansund. 

Illustrasjonsbilde av barn med VR-briller Så hyggelig.

Kulturtanken, Møre og Romsdal fylkeskommune og Kristiansund kommune går sammen om etablering av en ny kunstlab for interaktiv, digital kunst- og kulturproduksjon rettet mot barn og unge. Kunstlaben skal i hovedsak fungere som en DKS-Lab, men også som variert opplæringsarena for elever i skole og kulturskole.

Normoria - markering av starten for riving av gamle Langveien ungdomsskole. Robert Sztorc holder takten i rivinga.

Taler, dans, stortromme, hakker og spett dannet rammen rundt markeringen av at rivingsarbeidet på gamle Langveien ungdomsskole begynte onsdag 9. november. Nå bygger vi Normoria - kulturhuset i Kritsiansund!

Bilde fra det store bassenget ved Atlanterhavsbadet.

Atlanterhavsbadet inviterer alle på 3. trinn til å bade/svømme gratis så mye de vil ut skoleåret, fra nå og til og med 25.juni 2023.

 

Knudtzonlunden 2016

– Nå skal regjeringen utvikle en konkret strategi der rammene for kulturfrivilligheten skal gjennomgås. Å sikre muligheten for deltakelse er en av regjeringens viktigste kulturpolitiske mål.

 

Bilde av 3 personer foran et tekstilkunstverk ved Sommero omsorgsboliger

Sommerro avlastningsboliger for barn og unge er i ferd med å bli klar til innflytting. Denne uken kom 3 store kunstverk på plass.

 

 

Strømstøtte

Lotteri- og stiftelsestilsynet har åpnet for søknader om strømstøtte, søknadsfristen er 7. september klokken 13:00.

Sommerskole og omvisning på Viken gård.

Denne uken fikk både politikere og administrative medarbeidere omvisning på Viken gard.

 

Frehallen

En epoke er over når Gunnar Murberg i dag overlater Freihallen til kommunen etter 35 års tjeneste som daglig leder. 

    

En geit i lyng og skog

Om du ferdes i Kolvika vil du kanskje møte på en eller flere geiter. De er på "jobb" for å beite ned noe av vegetasjonen.