Fysisk aktivitet for alle

Torsdag og fredag denne uken gjennomfører elever fra alle barneskolene i Kristiansund Lekepatruljekurs. Lekepatruljen har til hensikt å skape fysisk aktivitet for alle barn i friminuttene gjennom lek og bevegelse.

Historisk vielse i Kristiansund rådhus

Hege Kristin Hovde og Tomas Hånde ble det første paret som ble viet i Kristiansund rådhus. Ordfører Kjell Neergaard viet paret.

Ballen ruller for fremtidens DMS

Fredag ble det planlagte DMS i Kristiansund konkretisert betydelig. I løpet av dagens arbeidsmøte ble styringsgruppa satt og det er besluttet å søke etter prosjektleder. Leder av styringsgruppa er kristiansundsordfører Kjell Neergaard.

Starte egen bedrift?

Vindel, Nav og Kristiansund kommune inviterer arbeidsledige som vurderer å starte bedrift til informasjonsmøte. Visste du at du kan beholde dagpenger ved etablering av egen virksomhet?

Startskuddet for DMS

Fredag 12. januar går startskuddet for å fylle det nye distriktsmedisinske senteret med aktivitet. Styringsgruppa møtes i Kristiansund for å diskutere organisering og mandat.

Feil med gatelys

Både i Karihola og på Willhelm Dalls vei har vi trøbbel med noen gatelys. Feilen i Karihola er lokalisert og vil bli fikset i løpet av kort tid.

Vannavstenging Naustveien

Naustveien på Nordlandet er uten vann for øyeblikket. Vi regner med at vannet er tilbake rundt klokken 11.

Ekstremværet Cora kommer søndag

Søndag morgen og formiddag kommer ekstremværet Cora til Nordmøre. Det er ventet opp til orkans styrke i vindkastene.

Fare for ekstremvær i helgen

Meterologisk institutt har gått ut med varsel om svært dårlig vær i Møre og Romsdal på søndag.

Vannavstenging Kvennberggata

Fredag 5. januar blir det brudd i vannforsyningen for beboere i Kvennberggata. Vi skal utbedre en skade på ledningsnettet.