Båndtvangstid i Kristiansund 1. april til 20. august

Det er båndtvang fra 1. april til 20. august. Det er: "Lov om hundehold" som i hovedsak regulerer når hunden skal holdes i bånd, og andre forhold omkring hundehold. Båndtvangsbestemmelsene er fastsatt i paragraf 6

Dialog-/kreftkafé onsdag 5. april

Onsdag 5. april fra 13 til 15 er det tid for ny dialog-/kreftkafé i Sanitetsforeningens lokaler i H. Brinchmanns vei 27 (Myra helsestasjon). Dagens tema er informasjon om kreftforeningens forskningsstrategi.

Kristiansund/Averøy = årets turbokommune i UKM

Møre og Romsdal musikkråd/UKM Møre og Romsdal har valgt Kristiansund/Averøy som årets Turbokommune for 2017. Prisen deles ut på vegne av UKM-Norge og blir overlevert under fylkesmønstringen som arrangeres i Midsund fra fredag 31. mars til søndag 2. april.

Svært interessante tema i Petropolen torsdag 30. mars

Torsdag 30. mars klokken 19. er det nytt møte i Petropolen på Thon Hotell Kristiansund. Kveldens tema er svært interessante for Kristiansund. «Maria» under utbygging, «Njord» og «Bauge» leverer PUD; «Dvalin» har godkjent PUD; «Trestakk» har PUD inne til godkjenning; «Pil & Bue» leverer PUD i 2017. Petropolen er åpen for alle.

Still klokka en time frem natt til søndag 26. mars. Da er det sommertid

Sommertiden i Norge starter hvert år natt til siste søndag i mars. Da skal klokkene stilles én time frem. Flere land har innført dette for å utnytte de lyse delene av døgnet. .

Nordiske flagg på Piren på "Nordens dag"

Etter oppfordring fra foreningen Norden så flagger vi hvert år med nordiske flagg på Piren den 23. mars på ”Nordens grunnlovsdag” .

Kortversjon av saksdokumentene til bystyrets møte tirsdag 28. mars

Møtet begynner klokken 13 og holdes i bystyresalen. Bystyret ledes av ordføreren og har 45 folkevalgte representanter. Her er en kortversjon av sakene som skal behandles.

Vannavstenging i deler av Fr. Nansens gate tirsdag 21. mars

På grunn av arbeid med ledningsnettet blir det vannavstenging tirsdag 21. mars fra kl. 09.00 og et stykke utover dagen for abonnenter i deler av Fr. Nansens gate.

Årsstudium i velferdsteknologi starter i Kristiansund

Høsten 2017 startes er et årsstudium i velferdsteknologi med studiested i Kristiansund. Dette er et deltidsstudium som går over 2 år med 60 studiepoeng.

Kortversjon av saksdokumentene til formannskapets møte tirsdag 21. mars

Formannskapet møtes klokken 14.00 (merk tiden) og holdes i formannskapssalen på rådhuset. Møter i folkevalgte organ holdes for åpne dører, bortsett fra saker som er unntatt offentlighet. Her er en kortversjon av sakene som skal behandles.